top of page

Užij si Bosnu celým tělem!

Ahoj, zdravím Tě po krásném prodlouženém víkendu v Bosně v údolí pyramid u města Visoko. Vydala jsem se tam na pozvání průvodkyně po tomto místě Daniely Bohaté nebo také Daniely Bosna a myslím, že to byl opravdu krásný zážitek pro všechny. Naše nástroje, pohyby, broukání i zpěv, hudba, vše se sžilo s pyramidami a dalšími okolními místy a přirozeně jsme ruku v ruce celá skupina plynuli den za dnem. Ráda bych tuto atmosféru přenesla kouskem i na Tebe fotkami. Snad se budou líbit a budou inspirativní.

Opravdu stojí za to si je projít, sice jsem nestíhala fotit a točit tak, jak bych si představovala, ale zjistit, jaká krásná místa Bosna nabízí a co vše na nich lze zažít je super. Texty jsou u fotografií po rozkliknutí.

Pro Vás, kdo semnou tancujete pravidelně ... doporučuji se příště připojit. Tanec bez reprodukované hudby je velká výzva a na stranu druhou tančit jen s bubínky a cingrlátky je okouzlující. Síla míst v Bosně tomu dodá na velkém kouzlu. Věřím, že se mi podaří podobnou atmosféru vytvořit i v Ludkovicích. Už za měsíc!!!

Mějte krásný týden Zuzka

Tancujeme:

úterý 17:30 smíšená skupina, 19:15 jen ženy Zlín

17.6. Taneční Maraton 17-20 hodin Zlín

1.7. workshop ve Sklepě 33 18- 20

14.7. - 16.7. LUDKOVICE TANEC ZPĚV A ŽIVOT ...


Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Zatím žádné štítky
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page