top of page

Bosenské vysnívání ... aneb "přesně za"

Přichází noc ... ještě pořád něco ťukám, ale je mi dobře ... nechávám se trochu unášet vysníváním a těšením na dny následující. Dny propletené tancem a zpěvem a nádhernou zelenou.

Přesně za 14 dní teď budu usínat v Toskánsku na intenzivním workshopu Body Intelligence s Erikem Iversenem a Marcem Lendfersem. Přijedu odtud určitě v plném proudu taneční energie a připravená tvořit pro Vás.

Protože ... přesně za měsíc teď budu usínat v Bosně u pyramid na našem pobytu se zpěvem a tancem s Danielou Bohatou.

Snad tím spánkem vyvážím nespavost současných dní a nocí naplněných prací. Krásnou prací. Energie když dělám co miluji nechybí, ale spánek mi chybí ... hlavně pro to snění. Chtěla bych se ve snění objevit už tam ... nebo aby se mé tělo v průběhu nějakého divokého tance na našem setkání rozletělo na miliony částeček, větrem hnáno jako šíp letělo na jih a půvabnými spirálami se zase zpět stalo člověkem TAM.

Dnes jsme si s Danielou povídaly o tom, že i v Ludkovicích, o kterých jsem psala včera, pyramidy jsou, ale jsou staré, nejsou aktivní jako ty v Bosně. ( do Ludkovic se koukněte tady: http://taneczpevazivot.webnode.cz/l/ludkovice-tanec-zpev-a-zivot/) . S Danielou jsem si povídala nedávno i na kameru:

Na co se těším osobně já je "nádherná zelená" ... jedinečný odstín zelené barvy podporovaný spoustou vody v okolí, dokreslující tu jedinečnost přírody. Vibrace ... uvnitř pyramid jsou jedinečné vibrace, které lze převést na zvuk. To bezesporu ovlivní náš zpěv. Těším se na všechna místa se silnou energií, kterou si budeme moci pomocí tance a zpěvu "nabírat". Bosna boří mýty ... o tom, co víme o naší civilizaci, mýty o soužití různých náboženství o lide i určité "mýty" v nás. Síla míst otevírá také naše stímy, řekněmě "obtížnosti" v nás ... to nám společný zpěv a tanec pomůže zvládnout, pomůže nám být tady teď a naplno si to prožít a odžít.

Podívejte se, na co se můžete těšit, když se připojíte ke mně. K nám. Vejde se nás dostatek, místa ještě jsou!

Registrace u Daniely ... ta to má vše pod palcem ;-) https://goo.gl/forms/okCvlKfnX5DyCuwn1

Informace o naší cestě a programu máte u mě zde: https://www.tanecjakocesta.com/str-nka-produktu/bosenské-údol%C3%AD-pyramid-8-6-11-6-2017-pobyt-s-tancem-a-zpěvem

Krásnou dobrou noc, ať už usínáte kdekoliv :-)


Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Zatím žádné štítky
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page